Connect with us

Evenimente

Mobilizare generală a poliţiştilor botoşăneni pentru interlopii din Moldova FOTO

Published

on

News Filtre la intrările în municipiul Botoşani, mai multe maşini ale Poliţiei şi Jandarmeriei în patrulare pe străzile municipiului şi mai multe persoane aduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Botoşani.

Poliţiştii botoşăneni au desfăşurat astăzi la prânz o amplă acţiune care viza mai multe persoane urmărite naţional şi internaţional. Din informaţiile anchetatorilor, aceste persoane, printre care şi membrii clanului Corduneanu din Iaşi, urmau să vină la o petrecere în Botoşani. La sediul IPJ au fost aduse mai multe maşini de lux înmatriculate în Iaşi, Suceava, Bacău, Brăila şi Galaţi.

Reprezentanţii IPJ Botoşani nu au oferit prea multe amănunte vis-a-vis de această acţiune rezumându-se a spune că vizează menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă.

„Pe raza municipiului Botoşani a fost organizată şi desfăşurată, în sistem integrat, o acţiune în scopul asigurării şi menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă civică precum şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Poliţiştii au vizat acele persoane pretabile la acte care contravin normelor de conveţuire socială. Au fost conduse la sediul IPJ mai multe persoane în scopul efectuării de verificări”, a precizat Daniela Ghiorghiescu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani.

Ulterior, mai multe maşini de lux, în coloană, au trecut prin faţa sediului IPJ. Unul dintre indivizia a scos capul pe geam şi a urlat: „I love you Botoşani!”.

Distribuie pe:
1.818 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad