Connect with us

Politica

Democrat liberalii încep o nouă campanie de consultații oftalmologice

Published

on

News În perioada 10 – 15 martie, la sediul PDL din municipiul Botoşani se desfăşoară o nouă sesiune de consultaţii oftalmologice gratuite, oferite de firma „Lent Optic” din Bucureşti. Organizaţiile PDL din Dorohoi şi Darabani găzduiesc de asemenea câte o echipă de medici oftalmologi, care oferă consultaţii gratuite locuitorilor din zonă.

Având în vedere că acţiunea din luna ianuarie s-a bucurat de un real succes şi că un număr mare de persoane nu au putut beneficia de consultaţiile oferite de medicii de la  „Lent Optik”, aceştia au decis să mai ofere o sesiune de consultaţii gratuite pentru locuitorii judeţului nostru.

Activitatea medicilor bucureşteni se concretizează prin determinarea dioptriilor, măsurarea tensiunii oculare şi determinarea acuităţii viuale.  Aceştia au venit cu logistica şi aparatura proprie, fiind găzduiţi în sediile PDL.

„Am primit cu bucurie oferta medicilor de la „Lent Optic”, pentru că ne preocupă starea de sănătate a locuitorilor Botoşaniului, iar acest gest – în aparenţă neînsemnat – înseamnă o mână de ajutor dată celor care nu au posibilităţi materiale” a declarat Preşedintele PDL Botoşani, Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
82 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad