Connect with us

Sport

Un fost jucător al FC Botoşani a ajuns în liga a IV-a

Published

on

 

News A jucat la FCM Bacău, la Poli Timişoara, Ceahlăul Piatra Neamţ sau FC Botoşani iar acum a ajuns în Liga a IV-a, la Prosport Vf. Câmpului. Este vorba de Ionuţ Matei, un jucător talentat dar care nu a profitat de şansele pe care le-a avut în carieră.

Ionuţ Matei a evoluat în perioada 2003-2007 la FCM Bacău. În 2007 s-a transferat la Poli Timişoara şi era un pas uriaş în cariera sa deoarece echipa din Banat era una de top şi se lupta pentru primele locuri în liga I. Ionuţ Matei nu a reuşit să se impună şi a fost împrumutat la Reşiţa, apoi la Ceahlăul Piatra Neamţ şi CS Otopeni. În vara anului 2010, Matei a venit la FC Botoşani, sub formă de împrumut. A avut un tur de excepţie în care a marcat nouă goluri. În iarnă a revenit la Timişoara iar bănăţenii au decis să-l împrumute la nou promovata în liga I Voinţa Sibiu.

Nu a jucat decât şapte meciuri deoarece a suferit o accidentare foarte gravă. În 2012 şi-a reziliat contractul cu Poli Timişoara şi a semnat cu FC Botoşani. Accidentarea a recidivat şi Ionuţ Matei a stat o lungă perioadă departe d gazon. Când a revenit, nu a mai fost jucătorul pe care îl ştiau fanii botoşăneni. În turul campionatul a jucat foarte puţin şi nu a avut evoluţii convingătoare. În iarnă, conducătorii FC Botoşani au renunţat la Ionuţ Matei. Surprinzător, acesta nu a plecat la vreo echipă de liga a II-a sau liga a III-a ci a ajuns la Prosport Vf. Câmpului, o formaţie de liga a IV-a din judeţul Botoşani. Duminică a debutat pentru Vf. Câmpului în partida cu CS Darabani.

Foto: darabaneni.ro

Distribuie pe:
5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad