Connect with us

Administratie

Proiect de 120 de miliarde de lei vechi, finalizat la Flămânzi FOTO

Published

on

News Primăria oraşului Flămânzi a finalizat unul din cele mai importante proiecte din ultimii 20 de ani. Este vorba de asfaltarea a 10,5 kilometri de drum, amenajarea a 4 kilometri de trotuar şi montarea a 14 staţii de asutobuz.

Dan Oloeriu, primarul oraşului Flămânzi spune că este o investiţie în valoare de 12 milioane de lei (120 de miliarde de lei vechi) iar o mare parte din această sumă este nerambursabilă.

„Este vorba de un subproiect din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană. Este un subproiect care înseamnă asfaltarea a 10,5 kilometri de drum, două poduri, 4 kilometri de trotuar şi 14 staţii de autobuz. Astăzi am finalizat acest subproiect din cadrul PIDU-lui. Valoarea acestui subproiect a fost de 12 milioane de lei fără TVA. Este o valoare semnificativă pentru oraşul Flămânzi”, ne-a spus Dan Oloeriu, primarul oraşului Flămânzi.

Planul Integrat de Dezvoltare Urbană mai cuprinde în afară de asfaltarea drumurilor, montarea a 52 de camere de supraveghere şi realizarea unui centru de afaceri. Cele două subproiecte au o valoare de aproxiativ 450.000 de euro.

„Subproiectul privind camerele de supraveghere a fost finalizat. Astăzi am finalizat şi subproiectul de infrastructură. A mai rămas centrul de afaceri. Acolo lucrările sunt finalizate dar ne confruntăm cu birocraţia E.ON-ului. Trebuie să facem racordurile finale şi ne solicită tot felul de avize. În maxim două luni ar trebui să finalizăm şi centrul de afaceri”, a adăugat primarul oraşului Flămânzi.

Distribuie pe:
6 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad