Connect with us
banner ad

Administratie

Proiect de 120 de miliarde de lei vechi, finalizat la Flămânzi FOTO

Published

on

News Primăria oraşului Flămânzi a finalizat unul din cele mai importante proiecte din ultimii 20 de ani. Este vorba de asfaltarea a 10,5 kilometri de drum, amenajarea a 4 kilometri de trotuar şi montarea a 14 staţii de asutobuz.

Dan Oloeriu, primarul oraşului Flămânzi spune că este o investiţie în valoare de 12 milioane de lei (120 de miliarde de lei vechi) iar o mare parte din această sumă este nerambursabilă.

„Este vorba de un subproiect din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană. Este un subproiect care înseamnă asfaltarea a 10,5 kilometri de drum, două poduri, 4 kilometri de trotuar şi 14 staţii de autobuz. Astăzi am finalizat acest subproiect din cadrul PIDU-lui. Valoarea acestui subproiect a fost de 12 milioane de lei fără TVA. Este o valoare semnificativă pentru oraşul Flămânzi”, ne-a spus Dan Oloeriu, primarul oraşului Flămânzi.

Planul Integrat de Dezvoltare Urbană mai cuprinde în afară de asfaltarea drumurilor, montarea a 52 de camere de supraveghere şi realizarea unui centru de afaceri. Cele două subproiecte au o valoare de aproxiativ 450.000 de euro.

„Subproiectul privind camerele de supraveghere a fost finalizat. Astăzi am finalizat şi subproiectul de infrastructură. A mai rămas centrul de afaceri. Acolo lucrările sunt finalizate dar ne confruntăm cu birocraţia E.ON-ului. Trebuie să facem racordurile finale şi ne solicită tot felul de avize. În maxim două luni ar trebui să finalizăm şi centrul de afaceri”, a adăugat primarul oraşului Flămânzi.

Distribuie pe:
6 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )