Connect with us
banner ad

Sport

20 de medalii cucerite Clubul Sportiv Real Taekwondo Team la „Cupa Evolution”

Published

on

News La sfârșitul săptămânii trecute, Clubul Sportiv Real Taekwondo Team a participat la prima competiţie la Taekwondo WTF – „Cupa Evolution”, în municipiul București. La startul competiţiei au fost peste 300 de sportivi legitimați la 20 de cluburi din țară.

Clubul Sportiv Real Taekwondo Team, a obţinut la cele 2 probe de concurs – Kyeorugi (luptă) şi Speedkick (lovituri viteză) nu mai puțin de 20 medalii (4 de aur, 11 de argint și 5 de bronz).

Sportivii medaliaţi:

Locul I – Claudia Leahu, Maria Ghițun, Lorena Covatariu, şi Andrei Vamanu.

Locul II – Diana Matei, Dîrvariu Gabriel, Delia Nechita, Darius Șocarici, Francesca Grefu (2), Gabriel Chiaburu, David Chiaburu, Andreea Corduneanu, Denis Ghițun şi Mihai Cojocariu.

Locul III – Andreea Corduneanu, Răzvan Huțu şi Bianca Hermeniuc.

Cu puţin noroc s-ar fi situat pe podium şi Cătălin Cicu şi Alesio Chelariu, sportivi ce au eliminaţi la o foarte mică diferență în sferturile de finală.

“Rezultatele sunt încurajatoare considerând că a fost un test reușit pentru pregătirea sportivilor ce vor participa peste trei săptămâni în municipiul Cluj-Napoca la Campionatele Naționale destinate Juniorilor și Seniorilor”, a spus Nicu Paşniciuc, preşedintele Clubului Sportiv Real Taekwondo Team.

Distribuie pe:
11 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )