Connect with us

Sport

20 de medalii cucerite Clubul Sportiv Real Taekwondo Team la „Cupa Evolution”

Published

on

News La sfârșitul săptămânii trecute, Clubul Sportiv Real Taekwondo Team a participat la prima competiţie la Taekwondo WTF – „Cupa Evolution”, în municipiul București. La startul competiţiei au fost peste 300 de sportivi legitimați la 20 de cluburi din țară.

Clubul Sportiv Real Taekwondo Team, a obţinut la cele 2 probe de concurs – Kyeorugi (luptă) şi Speedkick (lovituri viteză) nu mai puțin de 20 medalii (4 de aur, 11 de argint și 5 de bronz).

Sportivii medaliaţi:

Locul I – Claudia Leahu, Maria Ghițun, Lorena Covatariu, şi Andrei Vamanu.

Locul II – Diana Matei, Dîrvariu Gabriel, Delia Nechita, Darius Șocarici, Francesca Grefu (2), Gabriel Chiaburu, David Chiaburu, Andreea Corduneanu, Denis Ghițun şi Mihai Cojocariu.

Locul III – Andreea Corduneanu, Răzvan Huțu şi Bianca Hermeniuc.

Cu puţin noroc s-ar fi situat pe podium şi Cătălin Cicu şi Alesio Chelariu, sportivi ce au eliminaţi la o foarte mică diferență în sferturile de finală.

“Rezultatele sunt încurajatoare considerând că a fost un test reușit pentru pregătirea sportivilor ce vor participa peste trei săptămâni în municipiul Cluj-Napoca la Campionatele Naționale destinate Juniorilor și Seniorilor”, a spus Nicu Paşniciuc, preşedintele Clubului Sportiv Real Taekwondo Team.

Distribuie pe:
11 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad