Connect with us

Politica

Viorel Grigoraş: „Eu nu m-am simţit la putere nici înainte”

Published

on

News Senatorul PNL susţine că până acum nu s-a simţit la putere şi că trecerea în opoziţie nu îl afectează cu absolut nimic. În acelaşi timp, el face apel către liderii PNL şi PSD să renunţe la orgolii şi să colaboreze pe plan local.

„Nu s-a schimbat nimic. Eu nu m-am simţit la putere nici înainte. Ministerele au fost împărţite aşa cum au fost împărţite. Acces la banii nu prea aveau primarii şi preşedinţii de Consilii Judeţene. Guvernarea a fost o struţo-cămilă. Nu departea este şi în prezent. Această separare nu ar trebui văzută rău. Eu pledez pentru colaborare în continuare pentru că lumea s-a săturat de scandal. Invit liderii de la Botoşani să fie mult mai înţelepţi şi să renunţe la orgolii”, a spus Viorel Grigoraş.

Potrivit liderului PNL, senatorul botoşănean va conduce campaniile electorale din acest an. Iniţial, director de campanie a fost Ionică Nechifor dar acesta a renunţat iar liberalii l-au desemnat pe Viorel Grigoraş.

„Eu nu am cum să mă fofilez. Eu nu cred că domnul Ionică Nechifor şi-a spus ultimul cuvânt. El a făcut acea afirmaţie la nervi. Faptul că sunt trei-patru zile pe săptămână la Bucureşti este un handicap pentru mine. Eu îmi reafirm speranţa că domnul Nechifor va reveni în echipa de campanie”, a adăugat senatorul PNL.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad