Connect with us

Politica

Senatorul Doina Federovici a sărbătorit ziua de 8 Martie împreună cu tinerii din Săveni

Published

on

News Președintele OFSD Botoșani, senatorul Doina Federovici, alături de tinerii din organizația Tineretului Social-Democrat a pregătit o surpriză doamnelor și domnișoarelor din orașul Săveni,  oferindu-le acestora mici cadouri specifice acestor zile de început de primăvară: mărțișoare și flori.

Alături de tineri a participat la acțiune primarul comunei Vlăsinești, Lucian Trufin. De asemenea, evenimentul s-a bucurat și de prezența primarului de Săveni, Relu Târzioru.

 “Încerc să fiu mereu aproape de botoșăneni și vreau să ne bucurăm împreună la fiecare eveniment. Țin să urez tuturor mamelor și femeilor, tinere sau cu ghiocei la tâmple, ca primăvara , anotimpul renașterii la viață, să facă din ziua de 8 martie ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete și căldură sufletească. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc un 8 martie cât mai frumos și un sincer LA MULȚI ANI!” a declarat senatorul Doina Federovici.

“Azi vrem să urăm tuturor doamnelor şi domnişoarelor, pentru că sunt extraordinare în tot ceea ce fac, un sincer LA MULȚI ANI! De asemenea, le dorim să fie sănătoase, vesele, iubite şi să poată trece întotdeauna cu capul sus şi cu un zâmbet peste orice problemă” este mesajul transmis de Andreea Cocoi, președintele TSD Săveni, sărbătoritelor de azi.

Distribuie pe:
2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad