Connect with us

Sport

FC Botoşani – Poli Timişoara 1-0: Meci nebun pe Municipal GALERIE FOTO

Published

on

Meci nebun pe stadionul Municipal din Botoşani între echipa locală şi ACSPoli Timişoara. Două eliminări, trei goluri anulate, ratări incredibile şi un joc mai spectaculos decât se aştepta toată lumea ţinând cont că se înfruntau două echipe care se luptă pentru menţinerea în Liga I.

Cu un moral bun după victoria cu FC Braşov, botoşănenii au început în forţă partida cu ACS Poli Timişoara şi au încercat să tranşeze repede disputa. Prima şansă de gol a gazdelor a venit în minutul 12 când Vaşvari a şutat de la 25 de metri dar Nuno Claro a respins în corner. Un minut mai târziu, Ivanovs are şi el şansa golului dar încearcă o execuţie pretenţioasă şi fundaşii timişoreni resping din faţa porţii. Prima ocazie a oaspeţilor a venit în minutul 18 dar Trandu nu a profitat de gafa defensivei botoşănene. In minutul 21, Poli Timişoara a rămas în zece oameni. Popovici l-a lovit cu cotul în cap pe Croitoru. În momentul în care arbitrul l-a văzut pe mijlocaşul botoşănean cu faţa plină de sânge a scos cartonaşul roşu. Cu un om în plus, FC Botoşani forţează şi în minutul 27 Vertelis marchează. Centralul validează golul dar intervine arbitrul adiţional şi golul este anulat pentru fault în atac. Oaspeţii au şansa deschiderii scorului în minutul 33. Szekely a scăpat singur cu Lazăr, a pătruns în careu şi a şutat pe lângă poartă. 0-0 la pauză şi se anunţa o repriză secundă foarte interesantă.

La cinci minute de la reluarea părţii secunde, timişorenii rămân în nouă oameni. Gorobsov are un atac direct pe glezna lui Croitoru şi este eliminat. Gazdele forţează şi în minutul 65 reuşesc deschiderea scorului printr-un euro gol marcat de Vaşvari. Mijlocaşul botoşănean a marcat de la peste 30 de metri. Cu doi oameni în plus, FC Botoşani a controlat partea secundă iar în minutul 70 putea majora scorul dar Codoban care a irosit o mare ocazie de gol. În minutul 73 oaspeţii au marcat şi ei dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Cum nu mai aveau nimic de pierdut, timişorenii au forţat şi au avut şansa egalării în minutul 83. Şeroni a reluat cu capul din interiorul careului dar Lazăr a scos incredibil. În prelungirile partidei oaspeţii au cerut penalty pentru un henţ în careu, la Croitoru, dar centralul a făcut semn că jocul poate continua. S-a încheiat 1-0 şi FC Botoşani acumulează 26 de puncte şi egalează pe ACS Poli Timişoara.

FC Botoşani – ACS Poli Timişoara 1-0

Stadion: Municipal

Spectatori: 2500

A marcat: Vaşvari (65)

FC Botoşani: 1. Lazăr **– 19. Patache**, 4. Oltean**, 18. Ivanovs**, 23. V. Bordeanu** – 7. Vertelis*** (60 Fulop**), 6. Tincu** (46 Codoban**), 10. Vaşvari***, 8. Croitoru (cpt)*** – 80. Hadnagy** (70 Cârjan **), 11. Stojkov**. Ant. Leo Grozavu

Rezerve: 12. Curileac, 17. Codoban, 14. Puri, 9. Cârjan, 13. Ghinga, 24. Fulop, 20. Acsinte

ACS Poli Timişoara: 1. Nuno Claro (cpt)** – 15. Mera**, 13. Scutaru**, 30. Şeroni**, 4. Morariju** – 18. Popovici*, 5. Poparadu**, 10. Gorobsov*, 16. Boldea* (62 Nanu**) – 14. Szekely** (54 Hasani*), 21. Trandu (84 Wilson). Antr. Aurel Şunda

Rezerve: 29 Pap, 2. Dobrosavlevici, 17. Keita, 23. Wilson, 24. Himcinschi, 31. Hasani, 11. Nanu

Arbitri: Marcel Bârsan (Bucureşti)*** – Mircea Grigoriu (Bucureşti)***, Alexandru Cerei (Cluj)*** – Gabriel Barjac (Zalău)

Distribuie pe:
341 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad