Connect with us

Evenimente

Primul talk show cu public din Botoșani la Uvertura Mall

Published

on

 

News 8 Martie 2014 aduce în viața botoșănenilor, pe lângă surprizele specifice, o provocare jurnalistică. Talk-show-ul „Altfel” se axează pe schimbul de idei dintre două personalități de marcă ale Botoșaniului, iar prima ediție va fi sâmbătă, 8 martie, de la 17:00, la etajul 4 al mall-ului.

Emisiunea va fi transmisă în direct pe Tele Moldova, însă marea surpriză este botoșănenii vor avea ocazia să fie spectatori activi la acest talk-show. Emisiunea dorește să aducă invitați din cele mai diverse sfere de activitate și propune în premieră absolută pentru Botoșani interacțiunea cu publicul prezent la filmări. Prin întrebările adresate invitaților și punctele de vedere exprimate de cei prezenți în public, talk show-ul creează premisele transformării spectatorilor în protagoniști la fiecare ediție.

Prima ediție a talk-show-ului "Altfel" din data de 8 Martie propune ca invitați două personalități marcante ale vieții culturale din Botoșani: domnul Traian Apetrei și domnul Liviu Buiuc. Dorim să aflăm cum se vede Botoșaniul din prisma unui dirijor și a unui jurnalist care au un cuvânt foarte important de spus în viața culturală a orașului nostru.

Va fi cu siguranță un show TV un pic altfel decât ne-a obișnuit realizatorul Oana Lorena Filip. Calitatea invitaților și subiectelor atinse, interacțiunea cu publicul și locul inedit al filmărilor sunt ingredientele folosite pentru a oferi botoșănenilor o emisiune-eveniment incitantă la care să participe cu interes.

 

Distribuie pe:
179 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad