Connect with us

Sport

Leo Grozavu: „După victoria cu FC Braşov moralul jucătorilor este în creştere”

Published

on

 

News Meciul cu ACS Poli Timişoara se anunţă cel puţin la fel de greu precum cel cu FC Braşov. Asta consideră tehnicianul echipei FC Botoşani. Deşi timişorenii nu au jucători cu experienţă precum braşovenii, partida va fi dificilă.

„Fiecare joc are istoricul lui. Rămâne sintagma: cel mai greu joc este cel care urmează. Cel cu Timişoara devine cel mai greu joc pentru noi. Va fi din nou un joc de şase puncte. Întâlnim o echipă aflată în vecinătatea clasamentului cu noi. Un joc dificil dar cred că după victoria cu FC Braşov moralul jucătorilor este în creştere. Sper ca la finalul celor 90 de minute să fim şi mai bucuroşi decât am fost data trecută”, a spus Leo Grozavu.

Antrenorul botoşănean este convins că elevii săi vor trata meciul cu ACS Poli Timişoara la fel de serios precum cel cu FC Braşov.

„Sută la sută nu vom trata mai uşor acest meci pentru că nu avem voie. Avem exemplul de aseară, o echipă stelară, a intrat cu un aer de superioritate în teren şi a fost foarte greu ca pe parcursul jocului să se mai remonteze. Acelaşi lucru este în momentul în care tratezi un adversar cu superioritate. Nu avem voie să tratăm niciun joc lejer, suntem în sitruaţia în care toate jocurile sunt la fel de importante. Timişoare are mai multe puncte în clasament”, a adăugat Leo Grozavu.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad