Connect with us

National

Anunţul făcut de Orange care te va lăsa MASCĂ

Published

on

 

News Francezii de la Orange şi-au anunţat astăzi rezultatele financiare pentru anul trecut şi au dezvăluit cifre incredibile legate de traficul de internet pe mobil şi de vânzările de smartphone. Astfel, traficul de internet pe mobil a crescut cu 51% în 2013, iar vânzările de smartphone-uri s-au dublat în 2013 faţă de 2012.

De asemenea, în luna decembrie 2013 mai mult de jumătate din totalul telefoanelor vândute au fost smartphone-uri. Veniturile înregistrate de Orange România în 2013 s-au cifrat la 934 de milioane de euro, în creştere cu 1,8% faţă de anul anterior, potrivit unui comunicat al companiei prezentat de Agerpres.

În ultimul trimestru al anului trecut, veniturile operatorului de telefonie au fost de 244 milioane de euro. La 31 decembrie 2013, Orange avea 10.436.000 de clienţi fiind lider al pieţei de telecomunicaţii din România.

Potrivit companiei, traficul de internet pe mobil a crescut cu 47% în trimestrul al patrulea din 2013 faţă de perioada similară a anului trecut şi cu 51% în 2013 faţă de 2012. De asemenea, vânzările de smartphone-uri s-au dublat în 2013 faţă de 2012, iar în luna decembrie 2013 mai mult de jumătate din totalul telefoanelor vândute au fost smartphone-uri.

"Aceste performanţe se reflectă direct în numărul de descărcări şi actualizări ale aplicaţiilor Orange, care a crescut cu 300% în 2013 faţă de 2012. Un alt factor care a influenţat această creştere îl reprezintă includerea unora dintre aplicaţii în abonamente. Cele mai utilizate aplicaţii proprii sunt Contul meu, Orange Cloud, Orange TV Go şi Fotbal Info. În acelaşi timp, o mare parte dintre clienţi vizitează portalul Orange pe mobil, cel mai accesat site pentru telefonul mobil din România din punctul de vedere al numărului de vizite, conform sati.ro', se menţionează în comunicatul citat.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad