Connect with us

Administratie

Primarul Dorohoiului face presiuni pe Nova Apaserv pentru demararea lucrărilor

Published

on

News Finalizarea celui mai mare proiect al municipiului Dorohoi depinde de realizarea unui proiect al Consiliului Judeţean şi Nova Apaserv. Cele două proiecte se suprapun şi nu pot fi asfaltate străzile înainte de înlocuirea conductelor.

Primarul municipiului Dorohoi susţine că a avut mai multe discuţii cu reprezentanţii Nova Apaserv şi că aceştia au promis că lucrările la reţeaua de apă-canalizare vor începe pe străzile care urmează a fi asfaltate.

„Sunt anumite întârzieri în implementarea proiectului de apă. Am notificat în numeroase rânduri să facă toate demersurile pentru a urgenta această lucrare. În 2015 proiectele atât pe POR cât şi pe POR trebuie finalizate. Proiectul nostru se poate finaliza până în 2015 dar suntem condiţionaţi de proiectul Consiliului Judeţean. 30% din proiectul nostru se suprapune pe proiectul Consiliului Judeţean. Mi-aş dori ca problemele să se rezolve cât mai repede şi să finalizăm ambele proiecte în 2015. Am oarecare temeri că întârzierile de pe POS Mediu, ale Nova Apaserv, nu pot fi recuperate în timp real în aşa fel încât noi să putem derula contractul, fără probleme majore”, a spus Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Distribuie pe:
2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad