Connect with us

Evenimente

Moldovean prins în timp ce încerca să intre ilegal în România

Published

on

News Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut au întocmit lucrare penală pe numele unui cetăţean moldovean, care a încercat să intre ilegal în  România.

În data de 03 martie 2014, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut, pe timpul executării unei misiuni specifice au observat, în apropierea podului peste râul Prut un bărbat care se deplasa pe terasamentul existent spre interiorul teritoriului naţional.

Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi legitimarea persoanei în cauză, dar deoarece bărbatul nu avea documente asupra sa a fost condus la sediul S.P.F. Rădăuţi Prut în vederea continuării cercetărilor.

 Din cercetările efectuate şi din declaraţiile persoanei, lucrătorii noştri au stabilit că aceasta este cetăţeanul moldovean O.A., în vârstă de 46 de ani şi a încercat să intre ilegal în România trecând  peste râul Prut pe pilonii de susţinere ai podului vechi.

Pe numele cetăţeanului moldovean, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat.

 

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad