Connect with us

Economic

O parte din proiectul Cornişa ar putea fi finalizat în acest an

Published

on

News Parcul de Agrement Cornişa va fi finalizat în vara anului viitor. Cel puţin asta susţin reprezentanţii companiei Electroalfa, cea care a câştigat licitaţia pentru construcţia acestui parc de agrement.

Gheorghe Ciubotaru, patronul companiei Electroalfa spune că în acest an se vor finaliza o parte dintre obiective dar parcul de agrement va fi funcţional abia în vara anului viitor.

„Proiectul va fi finalizat anul viitor, în vară. Vor fi obiective cu recepţie parţială în acest an. Sunt mai multe lucruri pe care noi ni le-am propus. Dorinţa mea este să finalizăm cât mai mult în acest an. Între dorinţă şi posibilităţile de implementare sunt nişte obstacole. Banii nu reprezintă lucrul asupra căruia ne concentrăm. Ne concentrăm asupra celor mai bune soluţii tehnice. Vrem să implementăm un proiect de mare calitate. În teren este foarte puţin executat dar prin realizarea unor echipamente sau clarificările tehnice este destul de bine. Cel mai important este să ajungem cu proiectul la final din punct de vedere tehnic. Din momentul ăla lucrurile curg şi e foarte simplu”, a spus Gheorghe Ciubotaru.

Distribuie pe:
9 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad