Connect with us
banner ad

National

Cum se șterge istoricul de pe Facebook

Published

on

 

News De fiecare dată când intrați pe Facebook, informațiile pe care le căutați sunt înregistrate în Activity Log, scrie gadgetreport.ro. Pentru a șterge datele, trebuie să vă logați pe Facebook și să dați click pe icon-ul din dreapta sus, pe Activity Log. Apoi, dați „More” și apăsați pe „Search”.

Astfel, veți vedea toate căutările de pe Facebook. Acestea se pot șterge în întregime, sau numai cele care nu mai vreți să mai apară pe pagina personală. Operațiunea trebuie făcută periodic, pentru că nu există un buton care să oprească înregistrarea căutărilor.

Sursa Yahoo.com

Distribuie pe:
333 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )