Connect with us

Evenimente

Copil de nouă luni cu piciorul rupt din cauza părinţilor

Published

on

News Un bebelus de numai noua luni din Vorona a ajuns la sectia de pediatrie cu piciorul rupt, in urma unui scandal izbucnit intre parintii acestuia. Mama il tinea pe sugar in brate, iar tatal s-a napustit asupra ei, incercand sa-i ia copilul cu forta.

Moment in care sugarul a cazut si s-a ales cu o fractura la piciorul stang.  Copilul a fost adus la spital, iar medicii i-au pus piciorul in ghips. Bebelusul, o fetita a ramas internata in sectia de pediatrie impreuna cu mama ei.

"Copilul s-a internat in regim de urgenta. Din declaratiile mamei, copilul a fost smuls de tata din bratele ei . Dupa efectuarea radiografiei s-a constatat ca are o fractura la nivelul femurului. S-a pus ghips, copilul este in evidenta noastra sub control", a declarat medicul Yassin Jaber.

Politistii si specialistii de la Protectia Copilului au inceput o ancheta. "Intrucat cercetarile in cauza au stabilit ca vatamarea corporala a minorului a survenit pe fondul unui conflict spontan produs intre parintii acestuia au fost intocmite acte procedurale sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente. Totodata s-a luat si masura sesizarii Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani in vederea analizarii acestei situatii si stabilirii unor eventuale masuri de protectie in ceea ce priveste pe minorul respectiv", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant IPJ Botosani. Femeia mai are acasa doi baieti, unul de sapte ani si celalat de sase ani.

Distribuie pe:
11 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad