Connect with us

Evenimente

Accident rutier la Blândeşti

Published

on

 

News Ieri, în jurul orei 09.55, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din satul Vînători, comuna Gorbăneşti, judeţul Botoşani, a provocat un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane în vârstă de 87 de ani.

Tânărul conducea un autoturism pe DJ 298, în localitatea Blîndeşti, judeţul Botoşani, pe direcţia Silişcani – Suliţa, s-a angajat în depăşirea unui autoturism care rula în faţa sa, împrejurare în care surprinde şi loveşte cu oglinda laterală stânga, o femeie de 87 ani, din comuna Blândeşti, judeţul Botoşani, care se deplasa în calitate de pieton în acelaşi sens, pe partea carosabilă.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ; acestuia i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie procedurală.

Distribuie pe:
87 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad