Connect with us

Politica

Deputații Tamara Ciofu și Mihai Baltă organizează o nouă acțiune de testare gratuită a glicemiei și tensiunii arteriale pentru botoșăneni

Published

on

 

News Deputații PSD Tamara Ciofu și Mihai Baltă vor organiza în ziua de 1 Martie, o acțiune de testare gratuită a glicemiei și de măsurare a tensiunii arteriale pentru locuitorii din municipiul Botoșani.

Astfel, botoșănenii care vor dori să beneficieze gratuit de aceste servicii vor avea la dispoziție un cort, cu personal medical de specialitate, ce va fi amplasat între orele 10:00 – 14:00 în zona Pietonalului Unirii.

"Am decis să reluăm și în acest an acțiunile medicale pentru stabilirea glicemiei și tensiunii arteriale pentru a promova controlul medical preventiv în rândul botoșănenilor. Scopul este acela de a stabili glicemia fiecărei persoane și de a-i oferi acesteia asistență în cazul în care se descoperă că valorile sunt prea mici sau prea mari. Aceste activități le organizăm pentru a conștientiza și informa cetățenii despre riscurile la care se expun în fiecare zi dacă nu adoptă o alimentație sănătoasă", a declarat Tamara Ciofu.

Deputatul PSD Tamara Ciofu a mai organizat astfel de acțiuni medico-sociale pe parcursul anului 2013 în municipiul Botoșani și în comunele Stăuceni, Răchiți, Gorbănești și Bălușeni.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad