Connect with us

Administratie

VIDEO Gest incredibil al consilierului local Gheorghe Iavorenciuc

Published

on

News Inaintea sedintei de Consiliu Local de astazi, consilierul Gheorghe Iavorenciuc a pus pe masa un teanc de bani. El spune ca este indemnizatia de consilier local pe care o primeste lunar si care valoreaza cat salariul unui politist local.

In timpul sedintei, acesta a facut o interpelare in care a vorbit despre salariile de mizerie pe care le incaseaza politistii locali dupa care a anuntat ca isi doneaza indemnizatia. Acesta a luat banii si i-a pus pe masa presedintelui de sedinta si a primarului Ovidiu Portariuc.

“Eu astăzi am venit să vorbesc pe banii mei. Mi-am adus bani de acasă ca să pot vorbi ce îmi trece prin mine. Indemnizaţia mea de consilier este 620 de lei, pentru o oră, pentru două, pentru un râs, pentru o cafea. Vreau să atrag atenţia botoşănenilor şi Consiliului Local că există angajaţi din primărie şi poliţiştii locali care într-o lună de zile iau aceşti bani. Poliţiştii locali stau în frig, în ploaie, participă la festivaluri iar noi nu prea am avut grijă dacă ei pot trăi cu aceşti bani. Cu patru euro pe zi. Vă rog să luaţi act şi să depunem un proiect de hotărâre. Măcar alocaţie de hrană să dăm acestor poliţişti. Este ruşinos. Domnule preşedinte, iau aceşti bănuţi şi poate o să le transmiteţi celor de la Poliţia Locală măcar pentru o masă”, a spus Gheorghe Iavorenciuc.

Distribuie pe:
175 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad