Connect with us

Politica

Politicienii au ajuns la mâna primarilor. „Vine imediat campania electorală şi îi aştept”

Published

on

În campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2012, liderii partidelor politice au făcut tot felul de promisiuni primarilor. Că le vor sprijini proiecte, că le vor aduce fonduri, că le vor face drumuri europene. 

A trecut campania electorală, USL-ul a câştigat alegerile cu 70% iar politicienii au uitat de promisiunile făcute primarilor. Acum, majoritatea primarilor aşteaptă cu nerăbdare alegrile europarlamentare şi susţin că se vor implica în aceeaşi măsură în care au făcut-o parlamentarii din decembrie 2012 şi până în prezent.

Gheorghe Iacob, primarul comunei Răchiţi este membru al Particului Conservator. Iniţial, PC era în alianţă cu PNL. Între timp, conservatorii au bătut palma cu PSD în perspectiva alegerilor europarlamentare. Gheorghe Iacob nu este foarte încântat de noua alianţă dar în acelaşi timp spune că parlamentarii PNL nu l-au ajutat în niciun fel.

„Eu sunt o persoană care stau şi analizez foarte bine lucrurile. Când o persoană vine la mine, îl ajut indiferent de culoarea politică. Sunt dezamăgit că m-au ajutat persoane care nu au avut nici cel mai mic interes iar alţii, pe care i-am ajutat, nu m-au sprijinit cu nimic. La mine uşile sunt deschise. Doamna Ciofu ne-a ajutat de fiecare dată când am fost cu proiectele pe la Bucureşti şi niciodată nu mi-a cerut să intru în PSD. Ne-a ajutat necondiţionat. Domnul Grigoraş nici măcar nu răspunde la telefon. Vine imediat campania electorală şi îi aştept”, a spus Gheorghe Iacob care a mai precizat că ruperea USL-ului este mare greşeală şi că această alianţă trebuie menţinută până în 2016.

„USL-ul a arătat foarte frumos. USL-ul a fost făcut din două formaţiuni, ACD şi PSD. Eu nu mi-aş dori să plece PNL. Să rămână şi să facem ce am promis până în 2016. Domnul preşedinte al Consiliului Judeţean a făcut nişte promisiuni în campania electorală. Chiar în cumuna mea. Trebuie să realizeze ceea ce a promis”, a mai spus priarul conservator.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad