Connect with us

National

CLASA PREGĂTITOARE: Anunţ important pentru toţi părinţii

Published

on

News Părinţii pot completa şi depune online sau la unitatea de învăţământ în perioada 24 februarie – 14 martie cererile de înscriere a copiilor lor pentru anul şcolar 2014-2015, potrivit calendarului aprobat de Ministerului Educaţiei Naţionale.

Înscrierea se va face de luni până vineri, între orele 8,00 şi 20,00, şi sâmbătă, între 8,00 şi 13,00. Între 18 şi 28 februarie va avea loc în fiecare unitate de învăţământ 'Ziua porţilor deschise' iar în 17-28 februarie, organizarea în unităţile de învăţământ preşcolar a informării părinţilor.
Între 18 februarie şi 13 martie va fi comunicat rezultatul evaluării dezvoltării psihosomatice a copilului. În 17 martie va avea loc procesarea de către Comisia naţională de înscriere a copiilor în învăţământul primar şi repartizarea la şcoala de circumscripţie a copiilor ai căror părinţi au solicitat acest lucru în cererea-tip de înscriere.
Între 18 şi 20 martie se va face admiterea sau respingerea cererilor la nivelul comisiei de înscriere din unităţile de învăţământ prin aplicarea criteriilor generale şi specifice de departajare.
De asemenea, în 21 martie va avea loc procesarea de către Comisia naţională a cererilor-tip de înscriere cu ajutorul aplicaţiei informatice şi repartizarea la şcoala de circumscripţie a copiilor ai căror părinţi au solicitat înscrierea la o altă şcoală decât şcoala de circumscripţie, dar nu au fost admişi din lipsă de locuri şi care au exprimat în această fază opţiunea pentru înscrierea la şcoala de circumscripţie. În zilele de 21 şi 22 martie va fi afişat numărul de locuri rămase libere.
Citeste mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
12 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad