Connect with us

Evenimente

Bătaie după un scandal în trafic

Published

on

 

News Duminică, la ora 13.00, un echipaj de jandarmi a intervenit, în urma unui apel 112, în zona parcului de pe strada Duzilor din municipiul Dorohoi, unde o persoană de sex masculin aflată sub influenţa băuturilor alcoolice făcea scandal.

La locul indicat în apelul telefonic, jandarmii au găsit doi bărbaţi care se certau, iar unul dintre ei prezenta urme de lovire în zona feţei.

Persoana lovită avusese, anterior sosirii jandarmilor, o altercaţie verbală cu viitorul ginere al agresorului, generată de un incident în trafic. Acesta şi-a chemat viitorul socru, care, provocat fiind de persoana agresată, l-a lovit cu pumnii în zona feţei.

Echipajul ambulanţei solicitate de jandarmi l-a transportat pe bărbat la Spitalul municipal Dorohoi, unde i s-au acordat îngrijirile medicale de specialitate, fiind diagnosticat cu ,, traumatism cranio-cerebral, epistaxis anterior  spontan”. Agresorul, în vârstă de 46 de ani, a fost condus la sediul Jandarmeriei, unde i s-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,loviri şi alte violenţe”.

Distribuie pe:
6 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad