Connect with us

Economic

Noi produse lansate de Carrefour

Published

on

 

News Joi, 20 februarie, Carrefour România lansează LES COSMÉTIQUES DESIGN PARIS, o gamă de produse cosmetice și îngrijire personală creată de profesioniști din Franța și distribuită exclusiv în magazinele sale.

„Frumusețea nu este un lux, este un drept! Acesta este motto-ul noii game de produse cosmetice și îngrijire personală, LES COSMÉTIQUES DESIGN PARIS, dar și o realitate accesibilă clienților Carrefour. Hydra Science, Kera Science Professional și Nectar of Nature se remarcă printr-o calitate superioară a produselor, întreaga gamă fiind disponibilă la prețuri cu adevărat avantajoase pentru consumatoarele din România.” a declarat Andreea Mihai, director marketing al Carrefour România.

LES COSMÉTIQUES DESIGN PARISreunește următoarele branduri:

  • HYDRA SCIENCE este gama de produse profesionale pentru îngrijirea feței, pe bază de minerale marine și ingrediente active dermatologic care favorizează sinteza de vitamine.
  • KERA SCIENCE PROFESSIONAL este gama de produse profesionale pentru îngrijirea părului și styling, concepută pentru toate tipurile de păr: vopsit, fără volum, rebel sau degradat.
  • NECTAR OF NATURE este o gamă completă, pe bază de plante și fără parabeni, sub a cărei umbrelă se regăsesc produse pentru îngrijirea personală, a părului și îngrijirea feței. Produsele pentru îngrijirea feței dețin certificare bio.

Clienții hipermarketurilor Carrefour sunt invitați la standurile LES COSMÉTIQUES DESIGN PARISpentru a testa produsele gamei în următoarele zile:

  • joi (20 februarie), în intervalul 16:00-20:00
  • vineri (21, 28 februarie, 7 martie), în intervalul 16:00-20:00h
  • sâmbătă (22 februarie, 1, 8 martie), în intervalul 10:00-16:00h
Distribuie pe:
2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad