Connect with us

Evenimente

Cercetat dupa ce a incercat sa insele o batrana prin metoda „accidentul”

Published

on

News La data de 19.02.2014, în jurul orei 11.00, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 76 ani, din satul Mîndrești, comuna Vlădeni, judeţul Botoşani a fost victima unei tentative de înşelăciune.

Primele verificări efectuate au stabilit că ieri, 19.02.2014, în jurul orei  10.00, femeia a fost apelată pe telefonul fix de către o persoană de sex feminin, care s-a recomandat ca fiind avocata fiului ei şi a informat-o că acesta a provocat un accident rutier soldat cu victime, pe raza comunei Vlădeni și că se află într-un spital, în municipiul București, având mai multe leziuni. Ulterior, persoana i-a solicitat femeii suma de 2.500 lei, bani care urmau să-i fie oferiţi celeilalte victime din accident, pentru a avea loc împăcarea părţilor şi i-a indicat un număr de telefon mobil pe care ar fi trebuit să-l apeleze în momentul în care avea banii. După consumarea convorbirii, partea vătămată a solicitat unui vecin să-l sune pe fiul ei, aflând astfel că acesta este bine și că nu a provocat niciun accident, după care acesta, dându-şi seama de tentativa de înșelăciune asupra mamei sale, a sesizat organele de poliție.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tentativă de înșelaciune, în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală.

Distribuie pe:
73 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad