Connect with us

Sport

FC Botoşani şi-a prezetat noile achiziţii GALERIE FOTO

Published

on

News FC Botosani si-a prezentat astazi noile achizitii cu care va aborda returul campiontului. Eino Puri, Aurimas Vertelis, Sergiu Oltean, David Lazar, Denis Ivanovs, Milos Zivkovic, Aco Stojkov, Cristian Danci si Dorrego sunt cei noua jucatori transferati de FC Botosani pentru a salva echipa de la retrogradare.

Tehnicianul Leo Grozavu este foarte mulţumit de campania de transferuri pe care a realizat-o în această iarnă. El consideră că jucătorii achiziţionaţi vor ridica foarte mult nivelul echipei şi că vor aduce un plus de experienţă.

„Am încercat să aducem jucători valoroşi, jucători care să se impună în echipă şi care să ne scutească de grijile retrogradării. Dacă stăm să ne gândim la raportul plecări veniri, din punct de vedere financiar există un echilibru. Sunt jucători cu experienţă, cu meciuri în echipele naţionale, în cupele europene. Mă aştept ca ei să ridice nivelul echipei iar evoluţiile să fie în creştere. Aştept să văd ce ne arată jocurile oficiale. În amicale am încercat să implementăm ceva, mai este mult de muncă. Este normal ca atunci când vin mulţi jucători să nu se vadă o omogenitate ieşită din comun. Sper ca valoarea lor şi rezultatele să ducă la o omogenizare cât mai rapidă. Pe toţi i-am adus să joace dar asta depinde doar de ei. Şi dacă merge un jucător la Real Madrid sau la Barcelona, oricât ar fi de valoros, are nevoie de acomodare”, a spus Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani.

Vedeta echipei este Aco Stojkov, fost jucator la Inter Milano. Acesta a impresionat de la primele meciuri amicale jucate.

„La început am avut şi alte oferte. Am jucat contra Stelei cu Vardar şi atunci am avut primul contact cu fotbalul românesc. Nivelul din România este destul de ridicat. În ciuda ofertelor avute, am considerat că este o bună rampă de lansare. Sper ca prin experienţa mea să pot ajuta echipa. Sunt mulţumit de ceea ce am vorbit cu conducerea clubului FC Botoşani şi totul este în regulă. Vreau să dau totul pentru echipă. Am viteză, unul contra unu mă descurc foarte bine. Important este ca echipa să câştige. Dacă va fi să marchez iar echipa să câştige, va fi şi mai bine”, a spus Aco Stojkov care se gândeşte să revină la echipa naţională a Muntenegrului.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad