Connect with us

Sanatate

Analize gratuite cu programare

Published

on

 

News Sute de pacienti din Botosani  cu trimitere de la medicul specialist isi fac lunar, gratuit, analize medicale la laboratoarele din incinta maternitatii si sectiei de pediatrie.In ultima luna, 600 de botosaneni au apelat la unul din cele doua laboratoare ca sa-si faca investigatii.

Potrivit Codrutei Plesca, sefa laboratoarelor de la Spitalul Judeţean, aceste analize sunt gratuite, pentru care s-a incheiat contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. Analizele se fac in baza programarilor, iar banii alocati de casa ajung pentru 15 zile.  "Analizele gratuite care se executa in acest moment in laboratoarele de la Pediatrie si Maternitate se fac pe baza de programare, fiind circa 30 de pacienţi pe zi, bineinteles in limita fondurilor pentru ca ne-am dori fonduri macar duble pe aceste doua locatii. Facem toate analizele pe care le prevede Casa de Asigurari gratuit. In ultima luna au fost 600 de pacienti cu analize la Maternitate si Pediatrie" a spus Codruta Plesca, sef laboratoare spital.

Analize gratuite nu se pot face la ora actuala in laboratorul din incinta Spitalului Judetean, pentru ca acesta nu a intrat inca in contract cu Casa de Sanatate, lucru care va fi posibil, in luna aprilie a acestui an. Pana atunci, botosanenii care vor sa-si faca analizele aici trebuie sa scoata bani din buzunar, sau sa opteze pentru celelalte doua laboratoare.

Distribuie pe:
14 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad