Connect with us

Sport

VEZI cât au costat transferurile făcute de FC Botoşani şi cât vor încasa Stojkov&Co

Published

on

FC Botoşani a transferat numai puţin de nouă jucători în această iarnă dintre care jumătate au evoluat pentru naţionalele Letoniei, Muntenegrului, Estoniei sau Lituaniei. Cu toate acestea, campania de transferuri a costat foarte puţin comparativ cu sumele cheltuite de alte echipe din Liga I.

„Nu am făcut un calcul să văd cât au costat transferurile dar pentru fiecare jucător am plătit între 5000 şi 10.000 de euro doar impresarilor. În total, a fost mai puţin de 100.000 de euro această campanie de achiziţii. Obiectivul numărul unu este să găsim o formulă de echipă şi să ne salvăm de la retrogradare. Ei toţi sunt până în vară chiar dacă am semnat pe un an şi jumătate sau doi ani şi jumătate. Dacă ne menţinem şi nu îmi convine cât au salariul, pot rezilia contractele şi aduc alţii mai tineri”, a spus Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani.

Deşi sunt jucători bine cotaţi în ţările lor, Stojkov, Puri, Ivanovs, Vertelis sau Zivkovic nu vor avea contracte mult mai mari decât Croitoru, Vaşvari sau Hadnagy. Ba din contra, ei ar putea încasa ai puţini bani în cazul în care vor juca puţine meciuri sau dacă FC Botoşani nu îşi îndeplineşte obiectivul.

„Am avut multe discuţii. Am găsit tot felul de formule prin care să-i stimulăm. La meciuri jucate, la poziţia în clasament. Jucătorii aduşi în această iarnă sunt la media de sus a contractelor pe care avem. Am vorbit mult cu ei şi de asta au avut încredere şi au semnat contractele”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
139 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad