Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Am promisiunea că CJ-ul va finanţa clubul FC Botoşani”

Published

on

News Consiliul Judeţean ar putea finanţa clubul FC Botoşani în partea a doua a anului. Asta a precizat Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani, în urma discuţiilor avute cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gheorghe Sorescu.

„Am căutat un dialog cu domnul preşedinte al Consiliului Judeţean. Din păcate, dânsul nu a fost la birou în dimineaţa când am stabilit întâlnirea. Am vorbit cu domnul Sorescu. Informaţiile pe care le am acum sunt că nu au avut bani în momentul ăsta dar în măsura în care lucrurile intră într-o anumită normalitate, am promisiunea că se va finanţa clubul FC Botoşani, printr-un anumit proiect”, a spus Valeriu Iftime care a mai precizat că FC Botoşani va depune un proiect la primăria Botoşani prin care va solicita 1,2 milioane de lei.

„La primărie ştiu că există un buget de un 1,2 milioane de lei pentru sport. Noi vom depune un proiect pentru toţi banii. Nu ştiu în ce măsură vom câştiga. Proiectul fotbal este foarte important. Este o chestiune de onoare. Nu vreau să ieşim din divizia A după primul an. Este o imagine care ni se va pune şi care ne va urmări foarte multă vreme”, a adăugat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
10 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad