Connect with us

Evenimente

Incediu cu o victimă la Săveni

Published

on

News Un incendiu izbucnit in noaptea de sambata spre duminica, in locuinta unui tanar din orasul Saveni, observat si anuntat cu intarziere, s-a soldat cu decesul proprietarului.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat sa intervina pentru stingerea incendiului putin inainte de miezul noptii. Persoana care a facut apelul a precizat faptul ca un fum dens iese din locuinta si ca proprietarul, in varsta de 35 de ani, nu raspunde. La locul indicat, s-a deplasat un echipaj  din cadrul Garzii de Interventie Saveni, cu o autospeciala cu apa si spuma. La sosirea garzii de interventie, incendiul se manifesta in interiorul casei.
Întrucât existau informaţii că proprietarul nu a reuşit să iasă din locuinta, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Tanarul a fost descoperit decedat pe patul dincamera unde a izbucnit incendiul.
In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit ca salteaua patului pe care dormea barbatul si care era amplasat langa soba incinsa, s-a aprins.

Distribuie pe:
13 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )