Connect with us

Evenimente

Incediu cu o victimă la Săveni

Published

on

News Un incendiu izbucnit in noaptea de sambata spre duminica, in locuinta unui tanar din orasul Saveni, observat si anuntat cu intarziere, s-a soldat cu decesul proprietarului.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat sa intervina pentru stingerea incendiului putin inainte de miezul noptii. Persoana care a facut apelul a precizat faptul ca un fum dens iese din locuinta si ca proprietarul, in varsta de 35 de ani, nu raspunde. La locul indicat, s-a deplasat un echipaj  din cadrul Garzii de Interventie Saveni, cu o autospeciala cu apa si spuma. La sosirea garzii de interventie, incendiul se manifesta in interiorul casei.
Întrucât existau informaţii că proprietarul nu a reuşit să iasă din locuinta, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Tanarul a fost descoperit decedat pe patul dincamera unde a izbucnit incendiul.
In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit ca salteaua patului pe care dormea barbatul si care era amplasat langa soba incinsa, s-a aprins.

Distribuie pe:
13 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad