Connect with us

Politica

Senatorul Doina Federovici cere bani Guvernului Ponta pentru unităţile de învăţământ şi împăduriri

Published

on

 

News În cadrul şedinţei de plen a Senatului din data de 10 februarie 2014, senatorul Doina Federovici a adresat două întrebări membrilor Guvernului, întrebări care vizează probleme cu care se confruntă autorităţile locale.

Astfel, prin intermediul intrebarii adresate ministrului educaţiei naţionale se solicita informaţii despre stadiul efectiv de derulare al proiectului pentru construirea a 6 gradiniţe cu 3 grupe în judeţul Botoşani, unităţi a căror construcţie este finanţată de Banca Mondială prin intermediul Programului Naţional privind construcţia de grădiniţe.

A doua întrebare, adresată ministrului mediului şi schimbărilor climatice, atrage atenţia asupra nepăsării Administraţiei Fondului de Mediu faţă de proiectul depus de primăria comunei Havârna, proiect care vizează împădurirea terenurilor agricole degradate de pe raza comunei Havârna şi care nu a primit nici un răspuns de la data depunerii – august 2011.

“Am subliniat încă o dată necesitatea dezvoltării infrastructurii şcolare din judeţul Botoşani prin construirea de noi grădiniţe. Construirea acestora este importantă pentru comunităţile rurale şi vor aduce un plus de valoare actului educaţional de care au parte copiii noştri. A doua întrebare subliniază necesitatea atragerii fondurilor guvernamentale pentru comuna Havârna în contextul finanţării unui proiect atât de important pentru localitate”  a declarat senatorul Doina Federovici.

Distribuie pe:
93 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad