Connect with us

Administratie

Mai multe drumuri comunale vor deveni drumuri judeţene

Published

on

 

News Şefii Consiliului Judeţean solicită primarilor să se implice pentru a transforma drumurile comunale în drumuri judeţene astfel încât să vină mai mulţi bani de la bugetul statului.

Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean susţine că un director din Ministerul Finanţelor i-a recomandat ca drumurile săteşti să fie transformate în drumuri comunale iar cele comunale să devină drumuri judeţene. Astfel, de la bugetul statului vor veni mult mai mulţi bani pentru infrastructura rutieră.

„Un vechi director din Ministerul Finanţelor mi-a spus: nu mai credeţi în poveşti politice. Formula este clară şi se aplică formula. Dacă vreţi mai mulţi bani, schimbaţi din drumuri săteşti în drumuri comunale, aveţi o dimensiune mai mare şi primiţi mai mulţi bani. Primarii să nu ţipe degeaba. Mi-a spus: nimeni nu face puşcărie pentru că pliticul vine şi pleacă. Le-am trimis adrese primarilor, să transforme din drumuri săteşti în drumuri comunale sau din drumuri comunale în drumuri judeţene. Apoi, trebuie să avem venituri mai mari la nivel de judeţ. Să gândim cum putem avea venituri mai mari”, a spus Florin Ţurcanu.

Distribuie pe:
16 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad