Connect with us

Administratie

Cosmin Andrei: „Dacă vom avea contestaţii în instanţă, nu mai putem realiza nocturna”

Published

on

 

News Primăria va demara în aproximativ o săptămână procedura de licitaţie pentru desemnarea firmei care va monta nocturna şi sistemul de încălzire a terenului stadionului Municipal. Problema este că abia la jumătatea lunii aprilie se va stabili câştigătorul licitaţiei şi asta în cazul în care nu vor fi contestaţii.

Viceprimarul Cosmin Andrei susţine că există riscul ca până la startul noului sezon, investiţia la stadionul Municipal să nu fie realizată.

„În termen de o săptămână vom demara procedura de licitaţie. Procedura durează 52 de zile, conform legislaţiei în vigoare. Sunt evaluate oferetele. Această perioadă poate fi extinsă doarece constructorii pot veni cu clarificări, pot face contestaţii în instanţă. Dacă vom avea contestaţii în instanţă, nu mai putem realiza nocturna. Eu sper că DSPSA a făcut un proiect foarte bun şi constructorii nu vor avea nevoie de clarificări. E o lucrare care poate dura patru luni. Depinde de capacitatea constructorului. Este o lucrare care o vom plăti într-un interval de patru ani”, a spus Costmin Andrei.

Distribuie pe:
11 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad