Connect with us

Economic

Reprezentanţii companiei Yazaki nu acceptă să investească la Bucecea. Ţurcanu le-a propus varianta Cătămărăşti

Published

on

News Mega investiţia de la Bucecea nu se va mai realiza. Reprezentanţii companiei Yazaki nu sunt de acord să realizeze în locaţia propusă de Consiliul Judeţean, fabrica de subansamble auto. Şefii CJ Botoşani le-au propus o nouă locaţie în Cătămărăşti.

Singura problemă este că terenurile nu sunt ale primăriei Mihai Eminescu sau ale Consiliului Judeţean ci în proprietate privată. Aceste terenuri ar trebui cumpărate de către Consiliul Judeţean după care ar trebui investit în asigurarea utilităţilor.

„Am schimbat locaţia şi aşteptăm. Este vorba de Cătămărăşti. Sunt zece hectare de teren. Ei nu vor la Bucecea. Le-am propus varianta Cătămărăşti. Sunt zece hectare de teren unde le aducem toate utilităţile şi le facem gard. Sunt două persoane fizice care au terenul. Le-am notificat şi dacă ne dau un acord scris, desemnăm o comisie în plenul Consiliului Judeţean şi începem negocierile pentru cumpărarea terenului. Cert este că ei au ales România. Bătălia era între Botoşani şi Brăila. Dacă reuşim, va fi un lucru foarte bun pentru noi”, a spus Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Distribuie pe:
186 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad