Connect with us

Evenimente

Dosare penale pentru şoferi beţivi

Published

on

News La data de 09.02.2014, în jurul orei 10.35, a fost depistată în trafic, pe strada 1 Decembrie din oraşul Darabani, judeţul Botoşani, o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 ani, din orașul Târgu Frumos, judeţul Iași.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, 09.02.a.c., în jurul orei 19.05, un tânăr de 22 ani, din comuna Cândeşti, judeţul Botoşani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Zadurovici din municipiul Dorohoi.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Distribuie pe:
320 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad