Connect with us

Politica

Flutur râde de măsurile economice luate de Portariuc: „Totuşi este posesorul unei diplome de economie. Trebuie să-i întrebăm pe cei care au dat diploma”

Published

on

News Liderul PDL Botoşani îl ironizează pe primarul economist Ovidiu Portariuc. Cătălin Flutur susţine că edilul municipiului vine cu tot felul de propuneri economice care nu pot fi puse în aplicare deoarece legea nu îi permite.

„E normal să nu ştie o serie de lucruri. Am observat încă din campania electorală din 2012 tot felul de promisiuni fără acoperire. Că vom face locuinţe, locuri de muncă. Că vom sprijini tinerii. Că vom da unor tineri care vor să investească câte 5000 de euro. Asta poate nu o ştia în 2012 dar vine în 2014 să spui că dai tinerilor câte 5000 de euro… Nu te-a tras nimeni de mână şi să-i spună că legea nu îţi permite? Să nu mai spunem chiar toate prostiile. Dacă era profesor de istorie, îl înţelegeam. Mi-a spus unul de la primărie sau un strateg economic… Totuşi este posesorul unei diplome de economie. Trebuie să-i întrebăm pe cei care au dat diploma: oare cum au dat-o?”, a spus Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
15 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad