Connect with us

Administratie

Prefectul a verificat deszăpezirea drumurilor din judeţ

Published

on

 

News Pe traseul Botoşani – Darabani – Rădăuţi Prut – Coţuşca – Săveni, prefectul Costică Macaleţi a verificat în această dimineaţă modul în care s-a acţionat pentru deszăpezirea arterelor rutiere din nordul judeţului.

Astfel, reprezentantul Guvernului în teritoriu a constatat că drumurile naţionale sunt circulabile, fiind instituite două restricţii de tonaj pe tronsoanele Hudeşti – Darabani şi Darabani – Păltiniş, măsura fiind luată şi pe unele drumuri judeţene.

Pe ansamblu, prefectul Costică Macaleţi a putut să vadă că activităţile de deszăpezire s-au derulat într-un ritm bun, date fiind troienele de peste 2 metri ce s-au format din cauza viscolului din zilele trecute.

„Am luat legătura cu toate primăriile de pe traseu şi sunt convins că eforturile făcute în aceste zile sunt considerabile. Mulţumesc domnilor primari, direcţiei de drumuri judeţene, celei de drumuri naţionale, dar şi structurilor Ministerului Afacerilor Interne care s-au implicat în acţiunile întreprinse pentru  depăşirea cu bine a acestui episod de viscol”, a concluzionat prefectul Costică Macaleţi.

Distribuie pe:
200 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )