Connect with us

Administratie

Eugen Ţurcanu: „A fost o execuţie în stil comunist”

Published

on

News Directorul DSPSA a fost audiat mai bine de o oră la Comisia de disciplină din cadrul primăriei. La final, acesta a afirmat că a fost o execuţie în direct şi că executivul primăriei a procedat la fel ca pe vremea comunismului.

„Am cerut termen pentru 10 iunie. Domnul Cosmin Andrei a hotărât de la sine putere, mâine la ora 10.00. A fost o execuţie în stil comunist. Era cu întrebările puse. Ceilalţi doar luau la cunoştinţă şi consemnau. M-au întrebat de ce am dat în presă documentele şi dacă am cerut aprobarea şefilor ierarhici. Care şefi ierarhici atâta timp cât DSPSA se subordonează Consiliului Local. A făcut abstracţie de alte discuţii gen achiziţia frezelor de zăpadă. Poate nu suntem în anii 60 când colegii de partid ai domnului Cosmin Andrei făceau execuţii dar mult nu ai este”, a spus Eugen Ţurcanu care a adăugat:

„Eu am făcut de mai multe ori solicitarea de a mă retrage pe un post de execuţie în cadrul DSPSA dar a insistat de fiecare dată că are nevoie să colaboreze cu mine. Până acum colabora foarte bine cu mine. De vreo două-trei luni au început atacurile politice. Din punct d vedre al serviciului nu au fost sincope. De când au trecut totul pe plan politic, lucrurile s-au schimbat”.

Distribuie pe:
93 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad