Connect with us

Administratie

Cătălin Alexa: „Sunt tot felul de sume aruncate total aiurea”

Published

on

 

News Fostul viceprimar Cătălin Alexa consideră că executivul primăriei a alocat sume uriaşe de bani pentru cheltuieli inutile. Şi acesta a atacat faptul că că se cheltuiesc sume uriaşe pe tot felul de softuri, aplicaţii şi realizarea siteului primăriei.

„De ce nu am alocat bani pentru modernizarea mai multor străzi. În schimb sunt tot felul de sume aruncate total aiurea. LPS a găsit la primărie izvorul nesecat. Era mai util să prevedem mai multe străzi, bucla de tramvai. Ce se intenţionează la amenajarea refugiilor de tramvai? Eu ştiu că sunt amenajate. Software… luăm licenţe de câteva miliarde. 83.000 pentru actualizare site. La Teatrul de păpuşi s-a făcut un concurs de soluţii şi a costat 500 de euro site-ul. Mobilier urban de 600.000 de lei…”, a spus Cătălin Alexa.

„Proiectele IT” ale primarului Portariuc au fost atacate şi de consilierul Gheorghe Iavorenciuc care a spus vis-a-vis de aplicaţia pentru smartphone: „Ştii că dai în gropi dar măcar ştii pe unde. Propun să asfaltăm gropile cu cei 80.000 de lei alocaţi pentru această aplicaţie”.

Distribuie pe:
18 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad