Connect with us

Administratie

Modern Calor dă o nouă lovitură. Un mare consumator va fi racordat la sistemul centralizat

Published

on

News Conducerea Modern Calor continuă campania de racordare a marilor agenţi economici şi instituţii publice din municipiul Botoşani. Această campanie a început în 2011 şi până acum au fost racordate hipermarketurile, o parte dintre firmele mari plus mai multe instituţii publice.

Pentru acest an, Modern Calor are în plan racordarea unui alt mare consumator. Este vorba de hotelul Rapsodia din municipiul Botoşani. De asemenea, vor mai fi racordate câteva instituţii de stat.

„Ne păstăm numărul constant de abonaţi. Avem în jur de 12.000 de abonaţi plus agenţii economici şi instituţiile publice. Prin extensia la POS vom încerca să mai aducem câţiva consumatori mari. Anul acesta vom finaliza racordul la centrul de la stadion şi hotelul Rapsodia. Mai este secţia Spitalului de Psihiatrie din Parcul Tineretului. În funcţie de banii pe care îi vom avea, vom încerca să racordăm şi alţi consumatori”, a spus Florin Sandu, directorul general al Modern Calor.

Printre agenţii economici racordaţi la Modern Calor se numără Carrefour, Kaufland, Elsaco, Uvertura Mall sau ElectroAlfa.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad