Connect with us

Administratie

INFOTRAFIC pe FACEBOOK. Un primar anunță din oră în oră care este starea drumurilor

Published

on

News Locuitorii județului Botoșani pot afla mai repede de pe Facebook despre starea drumurilor decât de la autorități. Unii primari postează pe paginile personale de facebook informaţii cu privire la drumurile pe care nu se poate circula.

Un astfel de exemplu este primarul comunei Dângeni. Imediat după ce viscolul a început să creeze probleme, acesta a postat: „Dat fiind faptul ca vantul bate cu viteza, exista posibilitatea de a se bloca temporar urmatoarele drumuri: Drum judetean 294 – Mihalaseni – Dangeni – Gulioaia şi Drum judetean 282 – Trusesti – Dangeni – Hanesti. Precizam faptul ca la ora actuala se intervine pe ambele drumuri, ele fiind circulabile. Atentie!!! In caz ca se intampla sa ramaneti inzapeziti din cauza viscolului sunati la nr. de tel. 0760666632 . Va multumim si va rugam sa porniti la drum (daca este neaparat cazul sa va deplasati ) cu un automobil pregatit sa circule in conditii de iarna!”.

Ulterior, acesta a postat mai multe mesaje prin care informa vis-à-vis de starea tuturor drumurilor de pe raza comunei pe care o conduce. În jurul orei 21.00, Cătălin Rotundu a postat cinci fotografii şi mesajul: “E crunt! Vantul bate foarte puternic!”. Puţin după ora 22.00, primarul comunei Dângeni îi anunţa pe cei interesaţi două drumuri sunt închise: “De la ora 22 nu se mai poate circula pe traseele Dangeni – Gulioaia- Botosani , Dangeni – Hanesi . Aceste trasee vor fi redeschise dimineata!”.

Iniţiativa primarului a fost apreciată de către oameni. Acesta a primit mai multe mesaje. „Buna seara, am ajuns cu bine acasa ! Daca nu era domnul primar Rotundu sa se ocupe serios de dezapezire, probabil zgribuleam de frig si acum prin nametii de zapada ! Inca odata trebuie sa afirm ca omul potrivit la locul potrivit i se potriveste perfect acestui tanar si destoinic primar de Dangeni !La mai mare va doresc domnule, pt ca meritati!” sau „Felicitari in sarsit un primar care isi ia functia in serios”. Nu au lipsit nici unii mai ironici: „transmite ti in direct.??seară calduroasa sa aveţi))))”.

Cu toate acestea, primarul comunei Dângeni merită felicitat cel puţin pentru că faptul că i-a informat pe oameni.

Distribuie pe:
100 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad