Connect with us

Politica

Ţurcanu recunoaşte că impozitul din agricultură este o prostie: „Este o problemă politică. Mă duc să-i spun acum: votează-ne la europarlamentare”

Published

on

 

News Deşi iniţial a fost de acord cu noile impozite impuse de Guvernul Ponta, între timp, Florin Ţurcanu s-a răzgândit şi spune că USL-ul va pierde multe voturi. El susţine că foarte mulţi fermieri s-au trezit cu somaţii de la Finanţe iar aceştia sunt extrem de nemulţumiţi.

„Primul care m-a sunat a fost taică-miu. Voi cu guvernarea voastră, trebuie să dau 290 de milioane. În viaţa mea nu am dat atât de mulţi bani. Are 1800 de oi şi vreo 200 de vaci. Să lucrezi de dimineaţă de la 4.00 şi până seara la 23.00 şi să trebuiască să plăteşti 290 de milioane… omul dă pentru că nu are de ales. Nu e chiar simplu. A venit unul la mine şi a înţeles că are de plată 90 de milioane iar el avea 9 milioane. Titlul executoriu, somaţii de plată. Câte două au trimis cei de la Finanţe. Au speriat oamenii. Oamenii nu au ştiut că trebuie să depună declaraţia. Noi le-am spus dar ei au crezut că e o glumă. Iar este o problemă politică. Mă duc să-i spun acum: votează-ne la europarlamentare. El scoate hârtiile şi spune: uite cât am de plătit la impozit”, a spus Florin Ţurcanu.

Distribuie pe:
120 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad