Connect with us
banner ad

Politica

Democrat liberalii acuză lipsa de transparenţă a primarului Portariuc. „Nu am văzut proiectul de buget. S-a făcut vreo dezbatere pe buget?”

Published

on

News În toată campania electorală din 2012, Ovidiu Portariuc a acuzat lipsa de transparenţă a administraţiei Flutur. După aproximativ un an şi jumătatea s-a întors roata şi Portariuc a ajuns să fie acuzat de lipsă de transparenţă.

„Nu am văzut proiectul de buget. S-a făcut vreo dezbatere pe buget? Anul trecut se apropiau alegerile parlamentare când trebuia să se facă dreptatea aia până la capăt, umbla prin cartiere şi întreba: ce vreţi să facem? În 2012 nu am putut să facem nimic pentru că era bugetul lui Flutur. Nu ştiu ce au spus cetăţenii dar ce s-a întâmplat în 2013? S-a mărit taxa la gunoi. Nu am văzut bugetul municipiului şi nu pot spune dacă îl votăm”, a spus Cătălin Flutur.

Cât priveşte bugetul judeţului şi în special modul de împărţire a banilor către primării, liderul PDL Botoşani  spune că este mai corect decât pe vremea lui Ţâbuleac.

„A fost o împărţire mult mai bună decât în alţi ani. Chiar dacă a avut preşedintele CJ, PDL-ul nu a avut niciodată majoritatea în Consiliul Judeţean. În fiecare an criticam modul de împărţire a banilor. Anul acesta am spus că această împărţire este echitabilă. Nu ştiu câţi dintre primarii respectivi mai sunt… Ei sunt cu acte la PDL. Banii s-au împărţit echilibrat. Primarii PDL primeau ult mai puţini bani când aveam preşedintele Consiliului Judeţean. De asta am spus că sunt mulţumit de împărţire”, a mai afirmat Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
1.645 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )