Connect with us

Politica

Democrat liberalii acuză lipsa de transparenţă a primarului Portariuc. „Nu am văzut proiectul de buget. S-a făcut vreo dezbatere pe buget?”

Published

on

News În toată campania electorală din 2012, Ovidiu Portariuc a acuzat lipsa de transparenţă a administraţiei Flutur. După aproximativ un an şi jumătatea s-a întors roata şi Portariuc a ajuns să fie acuzat de lipsă de transparenţă.

„Nu am văzut proiectul de buget. S-a făcut vreo dezbatere pe buget? Anul trecut se apropiau alegerile parlamentare când trebuia să se facă dreptatea aia până la capăt, umbla prin cartiere şi întreba: ce vreţi să facem? În 2012 nu am putut să facem nimic pentru că era bugetul lui Flutur. Nu ştiu ce au spus cetăţenii dar ce s-a întâmplat în 2013? S-a mărit taxa la gunoi. Nu am văzut bugetul municipiului şi nu pot spune dacă îl votăm”, a spus Cătălin Flutur.

Cât priveşte bugetul judeţului şi în special modul de împărţire a banilor către primării, liderul PDL Botoşani  spune că este mai corect decât pe vremea lui Ţâbuleac.

„A fost o împărţire mult mai bună decât în alţi ani. Chiar dacă a avut preşedintele CJ, PDL-ul nu a avut niciodată majoritatea în Consiliul Judeţean. În fiecare an criticam modul de împărţire a banilor. Anul acesta am spus că această împărţire este echitabilă. Nu ştiu câţi dintre primarii respectivi mai sunt… Ei sunt cu acte la PDL. Banii s-au împărţit echilibrat. Primarii PDL primeau ult mai puţini bani când aveam preşedintele Consiliului Judeţean. De asta am spus că sunt mulţumit de împărţire”, a mai afirmat Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
1.645 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad