Connect with us

Politica

Consultaţii oftalmologice gratuite la sediile PDL din Botoşani, Dorohoi, Darabani, Truşeşti şi Flămânzi

Published

on

News Câţiva medici de firma Lent Optik Bucureşti asigură consultaţii oftalmologice gratuite, timp de patru zile, în Botoşani, Dorohoi, Darabani, Truşeşti şi Flămânzi. Consultaţiile se fac între orele 9.30-16.00 la sediile PDL din aceste oraşe.

„În fiecare dintre aceste locaţii există specialişti. Este un mod al nostru de a veni în sprijinul persoanelor cu venituri modeste şi care nu îşi permit să plătească o consultaţie oftalmologică. Nu îşi permit ei să plătească niciun fel de consultaţii. Am decis să venim în întâmpinarea lor şi mulţumesc acestei firme care a venit la Botoşani în condiţii foarte grele. Au venit ieri de la Bucureşti. Mulţumesc Organizaţiei de Femei a PDL care s-a implicat mai activ în această activitate”, a spus Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani

Medicii spun că orice persoană poate beneficia de consultaţii gratuite. O astfel de consultaţie, la un cabinet privat costă între 70 şi 150 de lei.

„Noi am venit cu logistica necesară, cu aparatura necesară, cu specialişti. Aceste acţiuni le-am desfăşurat şi în alte judeţe ale ţării. Am avut succes destul de mare. La Suceava am avut peste 2500 de persoane care au beneficiat de aceste consultaţii. Vom ţine consultaţii inclusiv sâmbătă, pentru toate categoriile inclusiv copii de la şapte ani în sus. ”, a precizat medicul Marian Stoican.

Distribuie pe:
263 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad