Connect with us

Politica

A început revelionul de trei zile al liberalilor GALERIE FOTO

Published

on

News După Revelionul pensionarilor organizat în două zile de primăria municipiului, a venit rândul Revelionului organizat de Florin Ţurcanu şi Partidul Naţional Liberal. Diferenţa este că Revelionul liberalilor se organizează în trei zile iar numărul participanţilor este mai mare.

Iniţial, Revelionul pensionarilor trebuia să fie organizat cu bani de la Consiliul Judeţean dar preşedintele Florin Ţurcanu s-a răzgândit şi i-a pus pe liberali să facă cheta şi să adune circa un miliard de lei vechi pentru această acţiune. Astăzi, circa 600 de pensionari petrec la restaurantele Hotelului Rapsodia. Mulţi dintre ei au venit înainte de ora stabilită pentru a fi siguri că vor prinde un loc cât mai bun. În jurul orei 17.30 şi-a făcut apariţia şi Florin Ţurcanu, preşedintele PNL şi Consiliului Judeţean. Acesta a mers pe la fiecare masă şi a stat de vorbă cu pensionarii.

Partea artistică a fost asigurată de Rapsozii Botoşanilor.

La acest revelion au venit mai mulţi membri PNL printre care senatorul Viorel Grigoraş, deputatul Roxana Anuşcă Ţurcanu sau viceprimarul Cătălin Lupaşcu. În schimb, au lipsit deputaţii Verginel Gireadă şi Costel Şoptică.

Distribuie pe:
470 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad