Connect with us

Politica

Liderii USL Botoşani vor fi convocaţi din nou la Bucureşti

Published

on

News Social democraţii din Botoşani s-au plâns liderilor partidului că nu se înţeleg cu partenerii din PNL. Prin urmare, liderii PSD şi PNL din Botoşani vor fi convocaţi la o întâlnire care va avea loc la Bucureşti.

Ovidiu Portariuc, preşedintele executiv al PSD Botoşani susţine că lucrurile au început să intre în normal dar vrea să se semneze un nou protocol prin care liberalii să voteze tot ceea ce vor social democraţii.

„Discuţiile de la nivel central încep să dea roade şi în teritoriu în ceea ce priveşte stabilitatea alianţei. Şi la Botoşani lucrurile sunt ep drumul cel bun. Săptămâna viitoare vom fi chemaţi la Bucureşti pentru a avea discuţii cu liderii centrali. Va fi întâlnirea de mediere şi de analiză a problemelor care au existat la Botoşani. Am avut discuţii şi cu domnul Ţurcanu. La nivelul municipalităţii lucrurile decurg foarte bine”, a spus Ovidiu Portariuc.

De partea cealaltă, liderul PNL Botoşani nu prea este încântat de această idee şi spune că foarte probabil nu va merge la această întâlnire.

„Am spus că anul acesta nu vreau să mă cert cu nimeni. Mi se pare un pic tras de păr. De ce să mă duc eu la Bucureşti? Ce să fac la Bucureşti? Să facem o poză în Bucureşti şi să o trimitem la Botoşani? Mai bine căutăm soluţii ca să nu mai avem atât de mulţi şomeri. Mergem la Bucureşti, facem o poză cu Crin Antonescu şi Victor Ponta după care veni la Botoşani. Nu avem motivaţia de a merge. Dacă o să mă invite, voi întreba preşedintele meu de ce mă invită. Dacă are un subiect serios, mă duc să discutăm. Ca să mă duc să fac o poză, nu prea mă preocupă”, a spus Florin Ţurcanu care a mai precizat că este dispus să trimită o altă persoană la întâlnirea de la Bucureşti.

Distribuie pe:
320 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad