Connect with us

Social

Anchetă în aproape 10.000 de gospodării din judeţul Botoşani

Published

on

 

News Direcţiile teritoriale ale Institutului Naţional de Statistică  realizează, în perioada 10 ianuarie – 10 februarie 2014, “Ancheta structurală în agricultură”. Cercetarea se realizează  în conformitate cu legislaţia europeană privind structura exploataţiilor agricole, având ca referinţă anul 2013.

În eşantion sunt peste 300.000 de exploataţii agricole individuale fără personalitate juridică şi toate exploataţiile agricole cu personalitate juridică care au desfăşurat activităţi agricole în anul 2013 pe teritoriul României. Culegerea datelor este realizată de operatori de interviu angajaţi şi plătiţi de Direcţiile teritoriale de statistică din finanţarile obţinute din partea Uniunii Europene.

Judeţul Botoşani cuprinde  în eşantion 9284 de gospodării, care sunt vizitate de 96 operatori de interviu. Operatorii au fost recrutaţi şi instruiţi de către Directia Judeţeană de Statistică Botoşani. Datele individuale înscrise în formularele ASA 2013 sunt confidenţiale şi vor fi utilizate numai în scopuri statistice. Persoanele fizice şi juridice au obligaţia de a furniza operatorilor de interviu informaţiile solicitate.

Scopul acestei cercetări statistice este de a asigura date pentru fundamentarea politicilor naţionale în domeniul agricol, în concordanţă cu acquis-ul statistic comunitar, comparabile la nivel internaţional, necesare procesului de participare a României la Politica Agricolă Comună.

Distribuie pe:
144 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad