Connect with us
banner ad

Politica

Florin Ţurcanu despre incidentul fostului său consilier: „A căzut omul în plasă. Este lucrătură”

Published

on

 

News Preşedintele Consiliului Judeţean consideră că fostul său consilier a căzut într-o capcană şi că i s-au pus nişte pastile în băutura pe care a consumat-o după care a fost îndemnat de nişte prieteni să se urce la volan.

Andrei Leonte, fostul consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean, a provocat un accident rutier soldat cu mai multe maşini avariate. Ulterior, s-a constatat că tânărul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. La puţin timp după accident, Andrei Leonte a demisionat din funcţia de consilier. În cursul zilei de astăzi, Florin Ţurcanu a precizat că are mai multe informaţii vis-a-vis de ceea ce s-a întâmplat dar încă nu le poate face publice. În schimb, el a declarat că este o „lucrătură”.

„A fost ghinionul lui. Eu ştiu mai multe dar nu pot să vorbesc. Nu vreau să fac nişte aprecieri. Asta este. A căzut omul în plasă şi s-a închis subiectul. El nu a băut doar alcool. A luat şi pastile. Este lucrătură. Când i-am explicat ieri, a rămas foarte surprins. A plecat de acasă cu un taxi care special îl aştepta. Tot ăla a anuntat poliţia, tot ăla l-a urcat la volan şi i-a zis să se ducă cu maşina nu ştiu unde. Eu l-am avertizat de mult timp. A căzut şi plăteşte pentru asta. Nu i-am dus eu mâna la gură. Indiferent că altul l-a sfătuit, a dus-o singur. Nu trebuia să pună gura nici pe un gram. Şi l-a revelion i-am avertizat”, a declarat Florin Ţurcanu.

Distribuie pe:
96 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )