Connect with us

Politica

Războiul „tabletelor” şi al „Luceafărului”. Liberalii oferă şi ei tablete de ultimă generaţie

Published

on

News Organizația Județeană a PNL Botoșani dorește să facă o bucurie  elevilor care au fost descalificați din start înainte de desfășurarea propriu-zisă a concursului organizat de către reprezentanții Primăriei Municipiului Botoșani, pe motiv că nu au domiciliul pe raza municipiului Botoșani.

Considerăm că nu este corect față de acei copii, care s-au pregătit și au sperat că ar putea câștiga o tabletă, să fie excluși din concurs doar din simplul motiv că nu locuiesc în municipiu, și prin urmare, părinții lor nu au drept de vot pe raza acestuia. Elevii învață la unele din unitățile școlare din municipiu și apreciem că fiecăruia dintre ei trebuia să li se acorde șansă egală în competiția pentru câștigarea unei tablete.

În acest sens, cerem Primăriei Municipiului Botoșani să ne pună la dispoziție, prin intermediul viceprimarului PNL, Cătălina Lupașcu, și a consilierilor locali PNL, lista cu cei 37 de elevi care au fost eliminați fără a mai trece prin filtrul examinării. Noi, liberalii, vom oferi celor 37 de elevi câte o tabletă de ultimă generație pentru că suntem convinși că au fost conștiincioși și au învățat poezia „Luceafărul” și prin urmare, merită o recompensă similară cu cea de care vor beneficia candidații rămași în concursul municipalității.

Distribuie pe:
96 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad