Connect with us

Politica

Florin Ţurcanu: „Îi doresc lui Andrei Dolineaschi multă sănătate şi să fumeze mai puţin pentru că ţigările îl afectează”

Published

on

News Liderul PNL Botoşani nu mai vrea conflicte cu „partenerii” din USL. El susţine că a avut o întâlnire cu Andrei Dolineaschi, preşedintele PSD Botoşani, înaintea sărbătorilor. Florin Ţurcanu a anunţat că nu va mai intra în conflicte cu social democraţii.

„Eu îi doresc lui Andrei Dolineaschi multă sănătate, un an plin de realizări, fericire. Să fie el cel mai şi cel mai… Eu vreau să rămân un botoşănean simplu, un copil plecat de la ţară. Înainte de sărbători a fost la ine, împreună cu domnul prefect. A stat vreo oră şi ceva la mine. Nu cred că există lipsă de dialog. Eu sunt corect. Eu îi doresc multă sănătate şi să fumeze mai puţin pentru că ţigările îl afectează”, a spus Florin Ţurcanu.

Liderul PNL Botoşani susţine că nu vrea să mai intre în polemici deoarece are suficientă notorietate şi nu vrea să îi ajute pe alţii. „Va fi un an cu două rânduri de alegeri. Eu sunt mai calm om politic. Notorietate am 97%. Credibilitatea şi intenţia de vot se obţin prin muncă. Cei care au nevoie de reclamă, să-şi facă. Eu nu mai răspund. Poate i-am făcut prea mari pe unii”, a adăugat liderul PNL.

Distribuie pe:
121 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad