Connect with us

Social

Angajaţii din sănătate au protestat în faţa Consiliului Judeţean FOTO

Published

on

Membrii Sindicatului Sanitas si cativa zeci de angajati ai unitatii medicale au pichetat astazi in fata Palatului Administrativ. Acestia sustin ca nu au gasit o cale de dialog cu reprezentantii de la Consiliul Judetean, drept pentru care au hotarat sa iasa in strada in prag de sarbatori.

Ei au spus ca nu au fost invitati niciodata la discutii cu privire la problemele din sistemul sanitar.Oamenii s-au aratat nemultumit de faptul ca nu si-au primit tichete de masa, dar si ca in spital nu s-au mai facut angajari si acest lucru le ingreuneaza activitatea medicala. "Ca si revendicari actuale sunt plata drepturilor salariale restante, plata tichetelor de masa din luna martie si pana acum, dar si lipsa personalului medical din spital. Riscurile sunt foarte mari pentru un coleg care lucreaza la 70 de bolnavi si este imposibil sa ai in aceste conditii de lucru rezultate satisfacatoare", a declarat Octavian Dumitru, lider Sindicatul Sanitas.

Managerul spitalului, Viorel Iliuta a spus ca s-a dat comanda pentru tichete de masa pe o luna, iar sindicalistii ar trebui sa tina cont de aceasta realitate. "La negocierile ce le vom purta, la semnarea contractului pe anul viitor, vom incerca sa acoperim cat mai multe cheltuieli, astfel incat sa fie incluse si tichetele de masa", a spus Viorel Iliuta, manager Spitalul Judetean de Urgenta. Surse din interiorul spitalului sustin ca pichetarea de astazi a fost una cu tenta politica.

Distribuie pe:
75 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad